Your Web News in One Place

Help Webnuz

Referal links:

Sign up for GreenGeeks web hosting
December 30, 2021 06:23 pm GMT

peviitor.ro - publicul int

Care este publicul int? este una din cele mai importante ntrebri atunci cnd porneti la drum n implementarea unui proiect nou.

Absolveni de liceu

La terminarea unui ciclu liceal, foarte muli tineri sunt n cutarea unui loc de munc. Deoarece nu avem un loc in care s gsim toate locurile de munc ntr-un singur loc, noi credem ca aceast categorie de persoane i vor gsi oportunitatea la noi pe motorul de cutare https://peviitor.ro/

Absolvenii de facultate

La finalizarea unei faculti, proaspeii absolveni foti studeni i caut un loc de munc. Deoarece peviitor.ro va integra absolut toate locurile de munc intr-un singur loc, noi credem ca acest motor de cutare va fi foarte util acestei categorii de persoane.

Studenii

Sunt faculti care au in programa colar cerine c studenii sa urmeze stagii de practic in cadrul unei companii. Motorul de cutare peviitor.ro va agrega inclusiv aceste oportuniti de tip stagii de practic oferite de ctre companii.

Anumite companii n anumite momente ale anului i deschid poziii noi pentru nceptori i le numesc INTERNSHIP. Aceste programe de internship de foarte multe ori se incheie cu o angajare a persoanei care a urmat programul. Motorul de cutare peviitor.ro va agrega si aceste tipuri de locuri de munc.

Oameni de carier

Sunt un anumit segment de persoane care i doresc o carier specific. De multe ori o singur companie nu poate oferi pentru persoanele focusate pe carier anumite poziii la care ei aspir. Astfel, oamenii vor trebui s fie ateni la oportunitile noi ce apar pe piaa muncii.
Oportunitile nu apar exact in momentul in care omul i dorete altceva i atunci aceast mplinire a dorinei de avansare in carier va implica si efortul de a monitorizata atent piaa muncii.

Cei care nu se mai simt apreciai

n unele cazuri nu neaprat avansarea in carier este factorul determinant n a-i schimba locul de munc ci simplu fapt ca nu eti apreciat in colectivul in care activezi.

Cei care pot mai mult

Dei pare ciudat, sunt persoane care nu activeaz la adevratul potenial. Sunt oameni care pot mai mult, dar "leaderii" nu le ofer ansa de a se afirma.
Este un lucru firesc ca persoanele s i doreasc sa activeze la adevratul lor potenial. Astfel, peviitor.ro va fi cel mai util tool pentru aceet tip de persoane care i doresc mai mult, i care pot sa schimbe ceva in lume.
Lucrnd la maximul de potenial nu e doar un avantaj personal ci privind global, e singurul mod in care lumea se va schimba in mai bine.

Evaluarea greit a salariatului

De-a lungul timpului, cei cu experien au observat c aceeai munc prestat la o firm aduce un salar de X lei iar dac ar lucra la firma Y ar aduce un salar de Y lei.
Nu conteaz doar ceea ce lucrezi ci conteaz si pentru cine lucrezi.
Cei care urmresc s i gseasc un loc de munc la o anumit firm vor putea folosi motorul de cautare peviitor.ro pentru a-i indeplini acest vis. E nevoie doar de puin perseveren i toate se vor rezolva favorabil.

Am prezentat aici cteva detalii despre publicul int ns ne rezervm dreptul de a va aduce mai multe informaii pe parcursul derulrii proiectului.
Cu siguran ai prins ideea c avei doar de ctigat dac vei opta s folosii motorul de cutare pentru locuri de munc peviitor.

ntrebarea de la care pornim este: CE VREI S TE FACI CND VEI FI MARE?


Original Link: https://dev.to/sebiboga/peviitorro-publicul-tinta-2l89

Share this article:    Share on Facebook
View Full Article

Dev To

An online community for sharing and discovering great ideas, having debates, and making friends

More About this Source Visit Dev To